+
 • Arwidsro köper två handelsplatser: “Lidköping intressant”

  PUBLICERAD 2019-09-30 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-10-01 09:27

  Arwidsro köper två handelsplatser av Areim för en okänd summa. Fastigheterna ligger i Ängshagen i Lidköping och Älvängen i Ale.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Förvärvet avser två fullt uthyrda fastigheter i handelsområden.

  – Förvärvet passar väl in i i Arwidsros investeringsstrategi med fokus på fastigheter inom segmenten dagligvaruankrad handel och samhällsfastigheter i växande regioner. Fastigheterna blir ett bra komplement till vår portfölj av dagligvarufastigheter med närvaro i 20 kommuner. Vi ser fram emot att växa tillsammans med våra hyresgäster. Areim har gjort ett fantastiskt jobb med fortsatt utveckling av fastigheterna, säger Gustav Lilliehöök, transaktionsansvarig på Arwidsro, i ett pressmeddelande.

  Parterna går inte ut med köpesumman.

  Ämnar ni köpa mer i de här kommunerna?

  – Det här är en affär som föll sig naturligt just där men vi tycker att Lidköping är en intressant marknad. Vi vill verka i de orter som har de karaktärsdrag som vi söker; en bra befolkningstillväxt och bra upptagningsområde för enskida handelsplatser, säger Peter Zonaband, vd på Arwidsro till Fastighetsnytt.

  Fjällskivlingen 4. Fastigheten ligger i Änghagen och huserar bland annat Coop och Dollarstore. Byggnaden har miljöklassificering ”Green Building Certificate”.

  Starrkärr 1:42. Fastigheten ligger i Ale, även känd som Handelsplats Älvängen. Fastigheten innehåller Coop, Västra Götalandsregionen, Ale kommun och Nordic Wellness.

  Newsec har varit säljarens rådgivare i affären.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived