+
Rutger Arnhult, vd på Klövern. Foto: Klövern.
 • Arnhult miljardshoppar i Castellum

  PUBLICERAD 2019-09-09 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-09-09 14:26

  Rutger Arnhult har under september månad storköpt aktier i Castellum. Enligt en flaggning till Finansinspektionen kontollerar Arnhult nu 28 225 467 aktier i bolaget vilket motsvarar 10,3 procent av kapital och röster.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Av ägartjänsten Holdings framgår att Arnhult, via bolag, kontrollerade 18,7 miljoner aktier vid augustis utgång och det innebär att han hittills i september köpt cirka 9,5 miljoner aktier. Då Castellum-aktien handlas runt 200-kronors strecket innebär det att han shoppat för cirka 1,9 miljarder kronor de senaste dagarna även om det förvisso, och kanske sannolikt, kan vara så att han byggt upp innehavet över en längre tid.

  Rutger Arnhult är nu Castellums i särklass störste ägare.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived