+
Veidekke skär ner på anläggningsdelen i Norge. Foto: Mostphotos
 • Veidekke drar ner bemanningen i Norge

  PUBLICERAD 2019-08-26 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-26 15:03

  Måste skära ner på personal i anläggningsdelens centrala funktioner i Norge för att minska kostnaderna.

  [Content-acide]

  Det är Di.se som skriver att den norska byggkoncernen Veidekke förra sommaren tog stora nedskrivningar på anläggningsprojekt och nu måste skära ner på utgifterna. Cirka 50 tjänster inom anläggningsdelen i personer inom anläggningsdelens centrala funktioner i Norge.

  – Vi har en klar målsättning om att återigen göra Veidekke Anläggning till en duktig och lönsam anläggningsentreprenör. Men för att komma dit måste vi ändra oss och jobba smartare än tidigare. Detta är en krävande process och dessvärre innebär det att alla inte får vara med oss framöver. Vi kommer att göra allt vi kan för att finna goda lösningar och tillvara ta dem som berörs av detta på ett så bra sätt som möjligt, säger Øivind Larsen i en kommentar till Di.se.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived