+
Frösundavik. Bild: Mengus
 • Toshiba flyttar till Frösundavik

  PUBLICERAD 2019-08-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-14 09:39

  Toshiba Tec Nordic flyttar sitt nordiska huvudkontor till Mengus lokaler på Frösundavik i Solna kommun. Uthyrningen avser totalt 700 kvadratmeter.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det nya hyresavtalet löper på i fem år. Inflyttning skedde under juli. Toshiba Tec Nordic har 140 anställda.

   – Toshiba Tec:s kontor i Solna är det nordiska huvudkontoret med många svenska, nordiska och internationella besökare. Förutom superb access så uppskattar vi vårt nya moderna kontor. Utsikten över naturen i Nationalstadsparken är fantastisk och en extrabonus, säger Robert Sjölund, CFO på Toshiba Tec i ett pressmeddelande. 

  Övriga hyresgäster i Frösundavik är bland andra Brunswick, Ford, Lufthansa, Shibuya, SAS och Schneider. Under det senaste året har även bland annat ServiceNow, Plaza Group, Constrera och PharmaRealtions flyttat in.

  – Frösundavik passar både för mindre och riktigt stora företag med höga krav på sin arbetsmiljö. Att Toshiba och många andra på kort tid valt att flytta till Frösundavik ser jag som ännu ett kvitto på att vi erbjuder något unikt, säger Hansi Danroth, senior partner på fastighetsägaren Mengus i pressmeddelandet. 

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived