+
 • Svenska Handelsfastigheter rekryterar tre

  PUBLICERAD 2019-08-12 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-08-12 15:22

  Svenska Handelsfastigheter har rekryterat tre personer till rollerna som uthyrningsansvarig, teknisk chef samt fastighetschef.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Cecilia Karlström har rekryterats som uthyrningsansvarig. Hon har har tidigare jobbat med detaljhandelsfastigheter på RSD och CBRE.

  Maria Johansson tillträder som teknisk chef och har tidigare arbetat som projektledare på Ramboll och som beställare och systemförvaltare av kontrollutrustning på Forsmarks Kärnkraftverk.

  Mattias Stock kommer att tillträda som fastighetschef. Han kommer senast från ICA Fastigheter där han arbetade som Marknadsområdeschef Asset Management.

  -Svenska Handelsfastigheter har haft en mycket positiv tillväxt och har nu växt till över 8 miljarder i fastighetsvärde och 1 miljard i pågående projekt. Därför har vi sett ett ökat behov av att stärka upp med ännu fler kompetenta medarbetare, kommenterar Lennart Sten, vd på Svenska Handelsfastigheter, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived