+
 • Svefa rekryterar från Profi

  PUBLICERAD 2019-08-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-22 16:22

  Svefa rekryterar Sara Jacbsson som ny affärsområdeschef för förvaltningsrådgivning. Sara tillträder sin nya tjänst den 16 september. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Jag ser verkligen fram emot att stärka och bygga vidare på den kompetens som finns inom Svefa idag, men också att jobba brett med de utmaningar som branschen och fastighetsägare har framöver, säger Sara Jacobsson, tillträdande Affärsområdeschef Förvaltningsrådgivning Svefa.

  Sara Jacobsson kommer senast från Profi Fastigheter, där hon under 6 år arbetat i olika chefsbefattningar. Hon har tidigare även arbetat på bland annat JLL, Colliers och Skandia Fastigheter.

  – Jag är väldigt glad att Sara med sin gedigna erfarenhet valt att komma till oss. Hon är ett mycket bra tillskott till våra professionella konsulter och kommer att bidra starkt till affärsområdets och Svefas fortsatta tillväxt, kommenterar Mikael Lundström i pressmeddelandet.

  Sara efterträder Rikard Wilén som går vidare till affärsområdet Corporate Solutions.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived