+
Dan Sehlberg, vd på Sehlhall Fastigheter.
 • Sehlhall förvärvar Norrländska Gruppbostäder

  PUBLICERAD 2019-08-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-20 10:28

  Nystartade Sehlhall Fastigheter, med Dan Sehlberg och Anders Borg vid rodret, förvärvar bolaget Norrländska Gruppbostäder. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi bygger social infrastruktur för livets alla skeden. Sverige har en akut brist på gruppbostäder och mer än hälften av landets kommuner kan idag inte tillgodo se denna lagstadgade rättighet. Vår ambition är att utgöra en del av lösningen, säger Dan Sehlberg, vd och koncernchef för Sehlhall Fastigheter i pressmeddelandet.

  Norrländska Gruppbostäder utvecklar moderna gruppbostäder och äger idag sju gruppboenden i Stockholm, Uppsala samt Eskilstuna. Dessutom har bolaget ett antal pågående och kommande projekt. Företaget etablerades 2009.

  – Norrländska Gruppbostäder har länge varit en vägledande aktör i branschen och förvärvet ger oss en fin portfölj av moderna gruppbostäder under förvaltning, samt en stark pipeline med nya, intressanta projekt, säger Tomas Eriksson, affärsområdeschef för Sehlhall Gruppbostäder i pressmeddelandet.

  Lyssna även på Fastighetsnytt Podcast med Dan Sehlberg och Anders Borg, vd respektive styrelseordförande för Sehlhall Fastigheter. 

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived