+
Sandvik flyttar in i Hus 10 i Gasverket. Sedan tidigare är det klart att Berghs flyttar in i Hus 8. Foto: CA Fastigheter
 • Sandvik flyttar in i Gasverket

  PUBLICERAD 2019-08-20 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-20 15:45

  Det är en av Sandviks mindre divisioner som lämnar Stockholms innerstad för att flytta in i en av de fastigheter i Gasverket i Hjorthagen i Stockholm som CA Fastigheter förfogar över.

  Textstorlek

  Dela med andra

  En “internationell verkstadskoncern” flyttar in i CA Fastigheters bestånd i Gasverket, kunde Fastighetsnytt berätta på tisdagsmorgonen.

  Sandvik bekräftar nu för Di att det är en av bolagets mindre divisioner – Applied Manufacturing Technologies – som kommer att byta lokaler och hyra i Gasverket. Det handlar alltså inte om någon flytt av huvudkontoret som ligger på Kungsbron 1 i centrala Stockholm.

  ”Vi är mycket glada över att ytterligare ett välrenommerat bolag valt Gasverket och är övertygade om att denna hyresgäst är en innovativ och långsiktig aktör stärker området som mötesplats och nav för handel, kultur, upplevelser samt utbildning. Vi ser fram emot ett långt och gott samarbete”, uppger CA Fastigheters regionchef Pernilla Claesson till DI.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived