+
Magnus Molin, ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.
 • Ny vd på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning

  PUBLICERAD 2019-08-22 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-22 16:47

  Magnus Molin utses till ny vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande under torsdagen.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi arbetar ständigt med att förbättra servicen till våra förvaltningskunder och hyresgäster. Magnus Molins erfarenhet av att bygga skalbara kvalitetssystem i växande organisationer kommer att bli mycket värdefulla, säger Stefan Ränk, koncernchef på Einar Mattsson i pressmeddelandet.

  Magnus kommer närmast från rollen som vd på Intertek, där han varit sedan 2016. Han tillträder sin nya tjänst i början av november.

  – Det var det långsiktiga perspektivet på fastigheter och relationen till kunderna som lockade mig. Jag ser fram emot att utifrån det få utveckla befintliga förvaltningstjänster, stärka servicen och locka fler fastighetsägare, säger Magnus Molin, tillträdande vd för Einar Mattsson Fastighetsförvaltning.

  Magnus efterträder Jan Egenäs som varit tillförordnad vd sedan februari.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived