+
Martin Bjöörn, ny vd för Castellum Stockholm, Uppsala och Gävle. Foto: Mikael Sjöberg
 • Ny vd på Castellum i Stockholm

  PUBLICERAD 2019-08-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-14 09:50

  Martin Bjöörn blir ny vd för Castellums verksamhet i Stockholm, Uppsala och Gävle. Han tillträder sin nya roll i november.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Martin får ansvaret för ett befintligt fastighetsbestånd på drygt 126 kontors- och logistikbyggnader med ett totalt hyresvärde på runt 1,6 miljarder kronor.

  – Det är glädjande att kunna välkomna Martin Bjöörn till Castellum. Dessa tre städer, men framförallt Stockholm, utgör en nyckelmarknad för oss där vi planerar att göra ytterligare stora investeringar. Med Martin Bjöörns goda resultat från sin nuvarande roll är jag övertygad om att han kommer att bli en betydande resurs för oss, säger Henrik Saxborn, vd på Castellum i ett pressmeddelande.

  Martin kommer närmast från Eurocommercial Properties där han varit verkssamhetsansvarig.

  – Jag är väldigt glad för denna möjlighet. Castellum är ett välskött bolag som vuxit kraftigt de senaste åren och har höga ambitioner. Jag ser verkligen fram mot att få vara med och utveckla verksamheten långsiktigt, säger Martin Bjöörn i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived