+
Edon Zogaj, Jenny Danell och Otto Perhag. Foto: Newsec
 • Trion som ska vässa Newsecs transaktionsteam

  PUBLICERAD 2019-08-21 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-21 08:17

  Newsec vässar sig på området fastighetstransaktioner och gör tre nyrekryteringar inom capital markets, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Edon Zogaj tillträder som director på Newsec efter att ha jobbat nio år på JM, senast som transaktionsansvarig för JM:s kommersiella affärs- och hyresrättsenhet.

  Nya som associates på Newsec är Jenny Danell och Otto Perhag. Jenny Danell kommer närmast från Hemsö där hon arbetat i tre år med transaktioner i såväl Sverige som Finland med stort fokus på samhällsfastigheter. Otto Perhag kommer närmast från Zürich där han arbetat som finansiell analytiker på bland annat EF.

  ”Jag är stolt över mitt team som haft en fantastisk affärskänsla och låg personalomsättning de senaste åren. Med det här tillskottet av duktiga medarbetare kommer vi att fortsätta leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder och stärka vårt erbjudande ytterligare. Dessutom har vi oerhört roligt tillsammans”, säger Dan Sandstedt, head of capital markets på Newsecs svenska rådgivningsverksamhet i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived