+
Kristina Gradin.
 • Ny chef till Älvstranden

  PUBLICERAD 2019-08-12 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-08-12 11:27

  Kristina Gradin har anställts som ny chef för projektstyrning på Älvstranden Utveckling.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hon kommer närmast från en tjänst som regionchef på Bonava Sydväst och tillträder sin nya tjänst 13 augusti. Som chef för projektstyrningen kommer hon att leda medarbetare som arbetar operativt med stadsutveckling i flera av Göteborgs centrala delar, bland annat Lindholmen, Frihamnen och Masthuggskajen. Idag består avdelningen av cirka 20 projektledare och koordinatorer. Kristina Gradin kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

  — Vi är väldigt nöjda med att Kristina väljer att söka sig till Älvstranden Utveckling. Hon är en omvittnat god ledare och kommer att tillföra mycket klokskap och kompetens som gör oss ännu vassare inom hållbar stadsutveckling, säger Marika Ogrelius Engström, vice VD för Älvstranden Utveckling, i ett pressmeddelande.

  Kristina Gradin efterträder Mats Ransgård, som går över till en ny roll med ansvar för att utveckla bolagets arbete med mark och infrastruktur i genomförandefasen.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived