+
 • Kungsleden bygger åt Region Skåne

  PUBLICERAD 2019-08-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-20 14:05

  Kungsleden har tecknat avtal om att uppföra en ny byggnad åt Region Skåne. Byggnaden omfattar 1500 kvadratmeter.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Byggnationen sker på fastigheten Ventilen 3 i utkanten av Malmö. Region Skåne har tecknat ett 15-årigt hyresavtal till ett totalt hyresvärde om cirka 60 miljoner kronor. Hyresavtalet avser lokaler för kontor och rättspsykiatrisk öppenvård.

  – Att få nybyggda lokaler blir väldigt positivt för vår verksamhet. Den nya byggnaden kommer att bli modern, ändamålsenlig och med god tillgänglighet, säger Jan-Christer Sandh, projektansvarig externa fastigheter på Region Skåne i ett pressmeddelande.

  Kungsledens investering uppgår till totalt 48 miljoner kronor. Byggstart sker i september 2019 och tillträde beräknas ske i slutet av 2020.

  – Vi är glada att kunna tillgodose Region Skånes behov av nya lokaler. Regionen hyr sedan tidigare i flera av våra fastigheter och ger oss nu fortsatt förtroende som hyresvärd, säger Ulrica Sjöswärd, regionchef Göteborg/Malmö på Kungsleden i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived