+
Katarina Wåhlin Alm, ny stadsutvecklingsdirektör i Nacka kommun.
 • Katarina Wåhlin Alm till Nacka kommun

  PUBLICERAD 2019-08-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-29 13:51

  Katarina Wåhlin Alm blir ny stadsutvecklingsdirektör i Nacka kommun. Hon tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet. Det meddelar kommunen i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Jag är oerhört glad att Katarina vill ta sig an uppdraget som stadsutvecklingsdirektör i Nacka. Fokus i uppdraget kommande år är en stadsutveckling i takt med medborgare, miljö och ekonomi och en fortsatt positiv utveckling av Nackas egen mark, säger Lena Dahlstedt, stadsdirektör i Nacka kommun i pressmeddelandet.

  Katarina Wåhlin Alm kommer närmast från rollen som Sverigechef på NCC Property Development och har tidigare haft olika ledande roller på bland annat Vasakronan, Folksam och AP Fastigheter.

  – Jag ser verkligen fram emot detta uppdrag och möjligheten att bidra till att göra skillnad i en ambitiös kommun som Nacka. Stadsutveckling är utmanande, angeläget och utvecklande för alla inblandade ur många perspektiv och som Nackabo känns det såklart extra inspirerande att ta mig an detta uppdrag, säger Katarina Wåhlin Alm.

  Ajda Dzambic

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived