• Jacob Bruzelius byter roll hos Rikshem

  PUBLICERAD 2019-08-20 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-20 16:28

  Rikshems finanschef Jacob Bruzelius går över till rollen som chef för analys och portföljstrategi på bolaget. Han tillträder sin nya tjänst omgående. Christina Fernström blir ny finanschef.  Det meddelar bolaget i pressmeddelanden.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Jag är väldigt glad att få komma närmare fastighetsaffären igen vilket är mitt egentliga huvudområde och jag ser fram emot att få fortsätta bidra till bolagets utveckling, säger Jacob Bruzelius, chef analys och portföljstrategi på Rikshem.

  Jacob har drygt 15 års erfarenhet av finans- och fastighetsbranschen och har tidigare bland annat arbetat som Director inom Global Restructuring Group på Royal Bank of Scotland. Han har arbetat på Rikshem sedan 2012.

  – Vi har under en tid sett behovet av denna strategiska funktion och ökad analyskompetens i verksamheten. Vi vill att människor ska kunna växa hos Rikshem och därför känns det extra bra att vi nu kan internrekrytera Jacob Bruzelius, säger Petter Jurdell, chef affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem i ett pressmeddelande.

  Christina Fernström utses i samma veva till permanent finanschef på bolaget. Hon har arbetat som tillförordnad finanschef på Rikshem sedan hösten 2018.

  – Christina Fernström har under sin korta tid i bolaget gjort mycket goda insatser och har blivit en uppskattad medarbetare. Hennes långa erfarenhet från finansområdet är något som Rikshem kommer att ha stor nytta av och jag är mycket nöjd med att Christina nu blir permanent finanschef på Rikshem, säger Anders Lilja, CFO på Rikshem i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived