+
 • Hyr ut 25000 kvadratmeter i Köpenhamn

  PUBLICERAD 2019-08-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-29 14:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Wihlborgs har tecknat hyresavtal för totalt 25000 kvadratmeter med flertalet hyresgäster i Köpenhamn. Det samlande hyresvärdet uppgår till drygt 19 miljoner DKK, motsvarande nästan 27,5 miljoner kronor.

  Uthyrningarna avser både befintliga och nya hyresgäster. Bland de nya hyresgästerna återfinns Infineon, RTC Transport A/S, Scandinavian Tobacco Group och Assa Abloy.

  Infineon flyttade nyligen in på 1400 kvadratmeter i fastigheten Hørkær 16 i Herlev, strax utanför centrala Köpenhamn. Under hösten flyttar RTC Transport A/S in på 14500 kvadratmeter i fastigheten Abildager 8-14 i Brøndby och Scandinavian Tobacco Group i nya lokaler på 5000 kvadratmeter i Sandtoften 9, i Gentofte. Till sist flyttar Assa Bloy under 2020 in på 4000 kvadratmeter i fastigheten Broupvang 5d i Ballerup.

  – Vi har vuxit avsevärt i Danmark under de senaste åren, och vår ökande uthyrningsgrad bekräftar att det är ett strategiskt klokt beslut. Efterfrågan är god på moderna lokaler och vändningen i danska ekonomin som inleddes för några år sedan gör att framtidsutsikterna är goda, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter i ett pressmeddelande.

  Ajda Dzambic

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived