+
Hugo Mann och Andreas Hatzigeorgiou, marknadschef respektive vd på Stockholms Handelskammare
 • Hugo Mann till Stockholms Handelskammare

  PUBLICERAD 2019-08-27 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-27 16:29

  Stockholms Handelskammare utser Hugo Mann till ny marknadschef för organisationen. Hugo kommer senast från rollen som Business Director på Ehrenstråle DDB. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Stockholms Handelskammare befinner sig på en spännande utvecklingsresa med en stark framtidsvision. Det känns som en otroligt kompetent och spännande organisation som jag ser fram emot att bli en del av, säger Hugo Mann, tillträdande marknadschef på Stockholms Handelskammare i ett pressmeddelande.

  Tjänsten är nyinrättad. Hugo tillträder sin nya roll den 11 september.

  – Hugo Manns kunskap och erfarenhet kommer bli väldigt värdefull för oss. Vi befinner oss i en spännande fas där vi tillsammans med medlemmar och kunder ska möjliggöra för att Stockholm att bli Europas bästa huvudstad. Vi vill ytterligare förstärka vår roll som en kreativ kraft för utveckling och den självklara mötesplatsen för samällsbyggare, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived