+
Alexandra Stassais Söderblom. Foto: Tyréns
 • Hon är ny affärschef på Tyréns

  PUBLICERAD 2019-08-15 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-15 11:49

  Det stiftelseägda konsultföretaget inom samhällsbyggnad har rekryterat en ny affärschef som närmast kommer från Swedavia.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Alexandra Stassais Söderblom har de senaste åren varit projektchef- och projektledare vid en rad stora infrastrukturprojekt, bland annat för utbyggnaden av Arlanda flygplats, Tvärförbindelse Södertörn, Förbifart Stockholms delprojekt Akalla-Häggvik samt Norra Länken.

  Hon kommer närmast från en anställning på Swedavia.

  Som affärschef för projektledning på Tyréns blir Alexandra Stassais Söderblom ansvarig för sex avdelningar inom projekt- och projekteringsledning, projektstöd, kvalitet, BIM, internationella affärer
  och hållbart byggande med cirka 90 medarbetare.

  – Jag är fantastiskt glad över att börja på Tyréns och komma tillbaka till min hemmaarena. Tyréns står för mycket av det som är viktigt för mig – att ingen organisation kan byggas utan individerna i den. Jag ser med spänning fram emot att fortsätta utveckla affären och verksamheten, säger Alexandra Stassais Söderblom i ett pressmeddelande.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived