+
Carina Erlandsson tar över ansvaret för Mölndal Galleria och Stenungstorg Centrum för Citycons räkning. Foto: Citycon
 • Hon är Citycons nya galleriachef i väst

  PUBLICERAD 2019-08-30 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-30 16:46

  För snart ett år sedan invigdes Mölndal Galleria. Nu har Citycon rekryterat en ny chef för gallerian, som också ska styra Stenungstorg Centrum.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Det är Carina Erlandsson som närmast kommer från Agora som får ansvara för den dagliga förvaltningen av Citycons västsvenska portfölj, Stenungstorg Centrum i Stenungsund och Mölndal Galleria.

  – Stenungstorg står inför en spännande resa med planerna på att utveckla platsen till en ny stadskärna. Här ska vi se till att behålla och utveckla ett starkt utbud av butiker, caféer och restauranger som möter kundernas behov. I Mölndal kommer jag att lägga fokus på att skapa en levande och aktiv galleria med aktiviteter och marknadsföring som skapar puls, trivsel och glädje, säger Carina Erlandsson, i ett pressmeddelande.

  Carina Erlandsson har tidigare jobbat med kommersiella fastigheter inom Steen&Ström och Newsec Asset. Hon har också varit butiks- och regionchef inom flera stora kedjeföretag, däribland Kicks och Lagerhaus.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived