+
Daniel Ljung blir CFO på We Are Tomorrow, ett bolag med mycket på gång. Foto: We Are Tomorrow
 • Han är nya CFO på We Are Tomorrow

  PUBLICERAD 2019-08-26 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-26 14:41

  Bostadsutvecklaren We Are Tomorrow har rekryterat en ny CFO. Han kommer närmast från Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är Daniel Ljung som tillträder som ny CFO för företagsgruppen där projektutvecklaren I am Home samt byggnadsentreprenören och flerfamiljshustillverkaren Sizes ingår.

  – Daniel kommer med sina erfarenheter vara en drivande kraft för vårt fortsatta arbete med att förändra bostadsbyggandet för att bygga morgondagens stad. Genom rekryteringen förstärker vi ett redan starkt team för att kunna växa och ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Terje Björsell, vd för We Are Tomorrow, i ett pressmeddelande.

  Auktoriserad revisor
  Daniel har ett tidigare förflutet som revisor på EY och auktoriserad revisor på PwC Real Estate. Första dagen på sin nya tjänst som CFO på We Are Tomorrow är den 26 augusti.

  I början av sommaren bildade We are Tomorrow och NREP ett joint venture för utveckling och ägande av hyresrätter, ett samarbete som Fastighetsnytt berättade om här.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived