+
Mattias Goldmann tillträder som hållbarhetschef på Sweco.
 • Goldmann ny hållbarhetschef på Sweco

  PUBLICERAD 2019-08-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-19 14:25

  Mattias Goldmann blir ny hållbarhetschef på Sweco. Han kommer närmast från tjänsten som vd på tankesmedjan Fores. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Klimat- och hållbarhetsfrågorna har gått in i en ny fas där omställningen ska förverkligas. Swecos vilja att vara en del av lösningen har imponerat på mig och jag ser mycket fram emot den skillnad vi kan göra för att Sveriges klimatmål och de globala målen för hållbar utveckling uppfylls, säger Mattias Goldmann, tillträdande Chief Sustainability Officer på Sweco, i ett pressmeddelande.

  Mattias har länge varit engagerad i hållbarhetsfrågor och har haft flertalet tjänster inom området. Han har bland annat tidigare arbetat som vd för organisationen 2050 med Hagainitiativet samt varit talesperson för Gröna Bilister. Inom sin nuvarande vd-roll på Fores driver han 2030-sekretariatet.

  – Det ställs högre krav på oss alla att hitta större och snabbare klimatnytta för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. I Mattias får vi en ny hållbarhetschef med gedigen erfarenhet av hållbarhetsområdet och jag ser fram emot att tillsammans arbeta vidare för att driva hållbarhetsfrågan framåt ytterligare, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd på Sweco Sverige, i ett pressmeddelande.

  Mattias tillträder sin nya tjänst den 1 oktober 2019.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived