+
Bild: Diös
 • Diös utvecklar Stadshuset åt Falu kommun

  PUBLICERAD 2019-08-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-29 16:18

  Diös utvecklar nya lokaler i Stadshuset i Falun och förlänger samtidigt hyresavtalet med Falu kommun. De nya lokalerna beräknas stå klara i december 2020, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vi är glada över att Falu kommun fortsätter att utvecklas med oss i centrala Falun. Vi har haft en god dialog med kommunen sedan en tid tillbaka och kan nu välkomna de till sina nygamla lokaler i Stadshuset kring Stora Torget, säger Mikael Hedh, affärschef på Diös i ett pressmeddelande.

  Utvecklingen sker med anledning av kommunens nya etablering Kontaktcenter, som får ett front office på entréplan i Stadshuset. Fastighetsägaren utvecklar även ytorna för kommunens befintliga verksamhet.

  – Vårt läge vid Stora torget är strategiskt bra så vi är glada över att kunna sitta kvar i nygamla lokaler. Vi ser fram emot att få välkomna personal och besökare tillbaka till renoverade lokaler, säger Lars Ringsby, chef sektor service på Falu Kommun i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived