+
 • Croisette växer – rekryterar åtta

  PUBLICERAD 2019-08-28 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-08-28 16:45

  Fastighetsrådgivaren Croisette breddar transaktionsavdelning, uthyrningsavdelning och ökar sin stab med åtta nya medarbetare.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Maria Hiersemann, nybliven CFO, kommer senast från rollen som controller på LKF där hon bland annat haft ansvar för den interna fastighetsvärderingen och arbetat med den löpande ekonomihanteringen.

  Olof Ringsberg anställs som director till transaktionsavdelningen i Malmö och kommer ansvara för utvecklingen av ett breddat tjänsteerbjudande med fokus på nya kundsegment.

  Sofie Eijdercrona samt Victor Segerström har anställts som associates till leasing i Stockholm.

  Dessutom har Malmö-, Göteborg- samt Stockholmskontoret förstärkts av Fanny Algstedt, Carolina Nisser, Sofia Nordahl och Samuel Sandgren.

  Per Svensson, vd på Croisette, säger i en kommentar att Croisette i och med nyrekryteringen fortsätter sin tillväxtresa och inte kommer att trappa ner på takten i Sverige ”förrän vi har en marknadsandel på 50 procent inom våra samtliga affärsområden”.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived