+
Jägershillgatan 18 i Malmö. Bild: Castellum
 • Castellum hyr ut till Enercon i Malmö

  PUBLICERAD 2019-08-26 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-26 11:45

  Castellum hyr ut till Enercon på Jägerhillsgatan i Malmö. Uthyrningen avser totalt 2800 kvadratmeter, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det tyska vindkraftsbolaget flyttar sitt nordiska huvudkontor till Castellums lokaler och slår då även ihop sina två Malmö-kontor, Enercon GmbH och Enercon Energy Converter.

  – I vår strävan att minimera energiåtgång och miljöpåverkan kommer vi att bygga ett toppmodernt kontor enligt gällande miljöcertifieringar. Vi ser fram emot ett långt och bra samarbete med Castellum., säger John Månsson, vd för Enercon Energy Converter AB i pressmeddelandet.

  Enercon väntas flytta in i lokalerna i början av 2020.

  – Det är fantastiskt glädjande att kunna välkomna Enercon till nyrenoverade lokaler som uppfyller deras önskemål och behov. Vi ser fram emot ett för båda parter långt och gott hyresförhållande, säger Christel Zaar, uthyrare hos Castellum Malmö.

  Hyresavtalet löper på i 10 år. Relier har medverkat vid förmedlingen av lokalen.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived