+
Liseberg vill bygga ett upplevelsehotell med 450 rum. Illustration: Liseberg
 • Beslut om Liseberg skjuts fram

  PUBLICERAD 2019-08-21 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-08-22 13:11

  Kommunstyrelsen i Göteborg senarelägger sitt beslut om Lisebergs miljardprojekt till nästa vecka, uppger stadsbyggnadskontoret till Fastighetsnytt. 

  Textstorlek

  Dela med andra

  Precis som Fastighetsnytt tidigare rapporterat skulle kommunstyrelsen i Göteborg i dag fatta ett beslut om den reviderade detaljplanen för Lisebergs planerade utbyggnad. Nu meddelar staden att beslutet skjuts fram till den 28 augusti. 

  Det dröjer alltså ännu lite innan det står klart om Lisebergs jubileumsprojekt med ett upplevelsehotell med 450 rum och ett nytt äventyrsbad på 18 000 kvadratmeter ros i hamn eller inte. 

  Projektets tidplan bygger på att NCC-bygget kan starta i år och färdigställas mellan 2021 och 2023. 

  Teresa Ahola

  1 kommentarer

  1. Curt Binz 2019-08-23

   Göteborgs Stads misskötta ekonomi omöjligör tyvärr detta önskvärda projekt.Är dessutom med all säkerhet underfinansierad,vilket blivit ett Tema för att komma igång.Jag har tappat allt förtroende för och på vilket sätt vår kära stad sköts, Vård,Skola och omsorg måste prioriteras. Min kommentar är därför Negativ ..

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived