+
Anders Nelson.
 • Backahill byter Nelson mot Mauritzson

  PUBLICERAD 2019-08-22 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-08-22 12:47

  Backahill, som ägs av Erik Paulsson familjen, har rekryterat Lennart Mauritzson till koncernchef/vd  som därmed efterträder Anders Nelson på posten.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Lennart Mauritzson är i dag CFO inom den börsnoterade koncernen Thule Group och kommer att tillträda tjänsten senast i februari 2020. Anders Nelson kommer att fortsätta inom bolaget.

  – Rekryteringen av Lennart kommer rätt i tiden då våra satsningar och investeringar blir både fler och är av allt större karaktär. Jag kommer fortsatt ansvara för flera av dessa bolag och projekt. Nu med än större närvaro, kommenterar Anders Nelson, i ett pressmeddelande.

  – Vi känner stor glädje i att få möjligheten att rekrytera Lennart Mauritzson till ny vd och koncernchef i Backahill. Lennart har stor erfarenhet kring bolagsutveckling genom såväl organisk tillväxt som förvärv, kommenterar Styrelsen och familjen Paulsson.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived