+
 • Arwidsro utvecklar Söderhamn

  PUBLICERAD 2019-08-06 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-08-06 15:05

  Arwidsro kommer tillsammans med Willys att utveckla en ny fullstor butik i Söderhamn. Byggstart beräknas ske under våren 2020.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Vår befintliga butik i Söderhamn går väldigt bra. Därför vill vi nu satsa ytterligare genom att öppna en fullstor Willys-butik. Etableringen innebär att vi behöver rekrytera ett 20-tal nya medarbetare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys i ett pressmeddelande.

  Den nya butiken kommer ligga i direkt anslutning till stadens Resecentrum. Projektet är en del av planen för nya Söderhamnsporten.

  – Att vara en del i att realisera planprogrammet Söderhamnsporten är hedrande och ligger i vår strategi att etablera dagligvaruhandel stärkt med olika former av samhällsservice, säger Tobias Kjellin Affärsområdesansvarig Arwidsro, i ett pressmeddelande.

  – Vi är glada att nu påbörja utvecklingen av det nya området runt resecentrum tillsammans med Willys och Arwidsro, säger John-Erik Jansson (C), kommunstyrelsens ordförande i Söderhamns kommun, i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived