+
Oscar Engelbert Bild: Oscar Properties
 • Oscar Properties rekryterar ny chef

  PUBLICERAD 2019-07-08 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-07-08 12:47

  Erik Alteryd, tidigare vd för byggföretaget Allegro har utsetts till chef för Oscar Properties Eftermarknad.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Erik Alteryd kommer även att ingå i koncernledningen.

  – Som tidigare vd för Allegro kan Erik hela byggprocessen vilket gör honom som klippt och skuren för att ansvara för den allt viktigare eftermarknaden, kommenterar Oscar Engelbert, vd, i ett pressmeddelande. 

  Parallellt meddelar bolaget att ekonomichefen Jarl Rudin går in i rollen som tillförordnad CFO. Han har arbetat på Oscar Properties sedan årsskiftet 2018/19 och ersätter nu Ola Nilsson som på konsultbasis varit interims-CFO sedan årsskiftet.

  – Jag vill tacka Ola för det fantastiska arbete han utfört, men i takt med att fler och fler pusselbitar nu faller på plats, är det naturligt att vi gör oss mindre beroende av externa konsulter. Ola kommer dock fortsatt att arbeta som senior advisor åt vd och styrelse, säger Oscar Engelbert.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived