+
Kungsleden gör om sin fastighet på Tegeluddsvägen 100. En av de nya hyresgästerna blir Eatery. Illustration: Kungsleden
 • Klövern och Kungsleden hyr ut till Eatery

  PUBLICERAD 2019-07-04 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-07-04 13:09

  Klövern och Kungsleden hyr ut varsin lokal i Stockholm till restaurang- och konferenskedjan Eatery.

  Textstorlek

  Dela med andra

  En av de nya anläggningarna kommer att öppna i Klöverns fastighetskomplex, Kista Gate, i närheten av Eaterys nuvarande enhet i Nodhuset i Kista. Köksmästare och chef för båda enheterna blir Natasa Jansson. Öppning ska ske i augusti i år med ett kafé och två månader senare med en stor restaurang samt festlokal anpassad för upp till 300 personer. 

  – Maten kommer bland annat att vara koreanskinspirerad då det finns ett sådant önskemål från företaget Samsung som är en stor arbetsgivare i fastigheten, säger säger Martin Sandgren,
  styrelseordförande och en av ägarna till Eatery i ett pressmeddelande.

  Den andra nyöppningen sker i Kungsledens fastighet i korsningen Tegeluddsvägen/Lindarängsvägenkorsningen vid Gärdet. Här pågår en omvandling av fastigheten och Kungsledens ambition är att skapa ett kluster för en rad olika verksamheter.

  Här planeras förutom restaurang även konferens samt co-working-ytor efter att lokalerna byggts om. Öppning väntas ske i april 2020.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived