+
Johanna Palmér tar plats i styrelsen för Fastighets AB L E Lundberg.
 • Johanna Palmér till Lundbergs styrelse

  PUBLICERAD 2019-07-05 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-07-05 15:24

  Johanna Palmér, avgående vd på Östsvenska Handelskammaren, kliver in i Lundbergs styrelse. Hon påbörjar sitt styrelseuppdrag under augusti.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Lundbergs är en aktiv aktör i flera viktiga tillväxtregioner i Sverige. Fastighetsbranschen har en avgörande roll för utvecklingen av stadsmiljöer mot en hållbar framtid och jag ser fram emot att få bidra till och från en plattform som har starkt engagemang och ett långsiktigt perspektiv i frågorna, säger Johanna Palmér, i ett pressmeddelande.

  Johanna Palmér har varit vd på Östsvenska Handelskammaren sedan 2011 . I april tidigare i år kom nyheten att hon lämnar efter drygt 8 år på organisationen. Johanna avgår senare under hösten 2019.

  – Johanna Palmér är en modern och visionär ledare samt en respekterad röst i näringslivet och samhällsdebatten. Vi är mycket glada att Johanna kommer ta en plats i styrelsen, tillägger Fredrik Lundberg, styrelseordförande i Fastighets AB L E Lundberg, i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived