+
Cecilia Fredholm på Stena Fastigheter intervjuades av Fastighetsnytts chefredaktör Anders Carlén på plats i Almedalen. Foto: Anders Carlén / Mostphotos
 • “Hållbarhet genomsyrar alla diskussioner”

  PUBLICERAD 2019-07-03 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-07-03 14:54

  Stena Fastigheters hållbarhetschef sammanfattar årets Almedalsvecka med tre ord i vår enkät från Visby; hållbarhet, hållbarhet och hållbarhet.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hej Cecilia Fredholm, kommunikations- och hållbarhetschef, Stena Fastigheter. Vad har varit bäst hittills under Almedalsveckan?
  – Fryshusets workshop om sociala utfallskontrakt var väldigt bra. Många unga deltagare och intressanta diskussioner om hur vi kan öka inkluderingen och bryta ensamheten både för unga och gamla. Sen var skolminister Anna Ekström och Volvos vd Martin Lundstedt både kloka och överraskande roliga på Västsvenska arenans mingel.

  Vilka är de stora samtalsämnena?
  – Hållbarhet, hållbarhet och hållbarhet – genomsyrar alla diskussioner. På scen och utanför. Även AI kopplat till livskvalitet och hälsa. Hur vi skapar ett bra samhälle tillsammans med de utmaningar och möjligheter som finns?

  Vad får man inte missa i veckan?
  – Missa inte datamästarinnan och Reblagrundaren Rebecca Lagerkvists live-rapporter från Almedalen i sociala medier! Ett supersmart grepp även kommunikativt för ett mindre bolag att profilera sig i bruset. Standardtipset är ju annars att passa på att hitta inspiration från andra branscher, gå på seminarier man annars inte skulle lyssna på.

  Anders Carlén

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived