+
 • Brinova hyr ut i Kristianstad och Karlskrona

  PUBLICERAD 2019-07-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-07-02 15:19

  Brinova har tecknat hyresavtal med Trafikverket respektive Försäkringskassan. Uthyrningarna sker i Kristianstad samt Karlskrona. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Trafikverket hyr sedan tidigare av Brinova i fastighetsområdet Björkhem i Kristianstad. Nu utökar myndigheten sin verksamhet med nya lokaler för förarprov. Den totala ytan ökas med 575 kvadratmeter. Hyresvärdet uppgår till cirka 920 000 kronor per år.

  Området Björkhem är beläget strax utanför Kristianstads citykärna. Brinova äger cirka 35 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta på platsen. Övriga hyresgäster är bland annat Transportstyrelsen, Migrationsverket och Capio.

  Försäkringskassan hyr sedan tidigare 2700 kvadratmeter i fastigheten Lindblad 24 i Karlskrona och utökar nu med ytterligare 600 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet landar på cirka 900 000 kronor.

  – Vi gläds åt att ytterligare kunna utöka vårt samarbete med Trafikverket och Försäkringskassan, dessa uthyrningar förstärker bilden av att dessa fastighetsområden som attraktiva och de är nu i det närmaste fullt uthyrda, säger Per Johansson, vd på Brinova, i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived