+
Projektet 79&Park. Bild: Oscar Properties
 • 79&Park får dubbla priser

  PUBLICERAD 2019-07-15 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2019-07-15 14:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vinnarna i arkitekturtävlingen A+ Awards har korats och Oscar Properties projekt 79&Park vann dubbla priser i sin kategori. Det framgår av ett pressmeddelande

  79&Park är ritat av Bjarke Ingels Group (BIG) som vann både juryns och publikens pris i kategorin ”Residential-Multi Unit Housing – Mid Rise (5-15 Floors)”.

  – Vi är otroligt stolta och glada över att inte bara vunnit ett, utan två priser! Det visar att 79&Park appellerar till arkitekturkännare och till den bredare publiken, säger Oscar Engelbert, vd på Oscar Properties, i ett pressmeddelande.

  Arkitekturtävlingen anordnas av ett globalt nätverk för arkitekter, Architizer.

  –Vi har utmanat branschen i 15 år när det gäller alltifrån kundupplevelse till service, men särskilt gällande arkitektur. Vi tror på den glädje som vacker, banbrytande eller utmanande arkitektur har på människor och vi brinner för att bidra med landmärken till Stockholms stadsbild, säger Engelbert.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived