+
Bild: I am Home
 • 200 nya bostäder i Nykvarn

  PUBLICERAD 2019-07-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-07-08 15:56

  I am Home uppför 200 nya hyreslägenheter i Bergtorp, i Nykvarn. Bostäderna utvecklas inom ramen för moderbolaget We are Tomorrow och NREPs nya gemensamma fastighetsbolag.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Projektet omfattar närmare 14 000 kvadratmeter BTA. Första etappen beräknas vara klar för inflyttning under hösten 2020.

  – Vi är väldigt glada över projektet i Nykvarn som är vårt första i Stockholmsregionen. Vår projektmodell och idé om att de framtida hyresgästernas livsglädje ska vara i centrum i projektet sprider sig, säger Lars Wribe, Vd på I am Home, i ett pressmeddelande.

  We are Tomorrow och NREP bildar ett joint venture för utveckling och ägande av hyresrätter. Ambitionen är att utveckla och förvalta ett bestånd om totalt 2000 lägenheter. Projektet i Nykvarn blir bolagets första.

  – Partnerskapet med NREP ger en långsiktig finansiering som skapar oss större möjligheter att förvärva såväl färdiga som potentiella byggrätter och bygga upp ett bestånd av hyresfastigheter. Samarbetet visar att vi är på god väg att bli en mycket stark aktör i byggandet av morgondagens stad, säger Terje Björsell, vd för We are Tomorrow, i ett pressmeddelande.

  – För oss är samarbetet ytterligare ett viktigt steg i vår ambition att växa inom bostadssegmentet i Sverige. Vi ser framemot ett givande samarbete, säger Stefan Wallander, vd för NREPs Svenska verksamhet, i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived