+
Illustration: HSB
 • 121 nya bostäder i Hyllie

  PUBLICERAD 2019-07-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-07-02 11:01

  NCC kommer i samverkan med HSB uppföra 121 nya bostadsrätter i Hyllie, i södra Malmö. Ordervärdet uppgår till totalt cirka 230 miljoner kronor. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Projektet genomförs i två etapper, där den första etappen omfattar 78 lägenheter och etapp två resterande 43 lägenheter. I uppdraget ingår även att anlägga en innergård med grönska och lekytor samt en parkering.

  – Intresset för våra bostäder vid Hyllie Boulevard är stort.  Här får de boende det bästa av två världar – ett boende vid ett lugnt parkläge och pulsen i Hyllie på gångavstånd., säger Caroline Ellberg, projektledare, HSB Projektpartner, i pressmeddelandet.

  Byggstart för etapp 1 sker under sommaren 2019 och byggnationen för etapp 2 beräknas starta i början av 2020. Projektet väntas vara klar för inflyttning under 2021.

  – Genom nära samverkan har vi tillsammans skapat fantastiska bostäder som kommer att bli ett efterlängtat tillskott på bostadsmarknaden i Malmö. Vi ser nu fram emot att få sätta spaden i marken och börja bygga, säger Ulf Öst, affärschef NCC Building Sweden, i pressmeddelandet.

  Ajda Dzambic

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived