+
Vectura Fastigheter ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende utformat för personer med demenssjukdom. Illustration: Vectura Fastigheter
 • Vectura bygger äldreboende i Vallentuna

  PUBLICERAD 2019-06-25 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-06-25 09:16

  Investor-ägda Vectura Fastigheter ska uppföra ett nytt vård- och omsorgsboende i Vallentuna. Driften av det blivande boendet ska skötas av Vardaga.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Det är en byggnad i fyra plan med 60 lägenheter som Vectura planerar för i Kristineberg i Vallentuna, en ny stadsdel som ska inehålla cirka 1 700–1 800 bostäder, bostäder och skolor samt ett nytt torg med restauranger och butiker.

  Detaljplaneprocessen pågår i nuläget och öppning av vård- och omsorgsboendet är planerat 2023.

  Finns i hela landet
  Vectura grundades i slutet av 2012 och äger idag fastigheter över hela landet. Vectura medverkar i alla steg i värdekedjan, från identifiering av mark och byggrätter till förvaltning och utveckling. Bolaget ägs av Patricia Industries som är en del av Investor AB.

  Samhällsfastigheter är ett segment i fastighetsbranschen som investerare blivit allt mer intresserade av på senare tid, som Fastighetsnytt skrivit tidigare om.

  Andreas Jennische

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived