+
Ulrika Lindmark, tillträdande vd för Projekt Jägersro. Fotograf: Kennet Ruona.
 • Ulrika Lindmark ny vd för Projekt Jägersro

  PUBLICERAD 2019-06-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-11 12:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Styrelsen i SMT Malmö Exploatering utser Ulrika Lindmark till ny vd Projekt Jägersro i Malmö. Ulrika tillträder den 1 oktober.

  – Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Ulrika Lindmark. Med henne får Projekt Jägersro en stark ledare med stor erfarenhet från liknande uppdrag, säger Gunnar Östenson, styrelseordförande på SMT Malmö Exploatering AB, tillika vice vd och affärsutvecklingschef på MKB Fastighets AB.

  Ulrika kommer närmast från rollen som vd på Science Village Scandinavia och har tidigare arbetat som bland annat regionchef för NCC Boende och projektchef för Nya Triangeln.

  – Jag ser verkligen fram emot att få leda utvecklingen av ett av Malmös nya bostadsområden. I detta tidiga skede har vi de bästa förutsättningarna att skapa något unikt, och jag känner mig trygg i att ägarna delar ambitionen att området ska få en alldeles speciell dragningskraft, säger Ulrika Lindmark, tillträdande vd på SMT Malmö Exploatering.

  MKB har tillsammans med Skanska och Tornet Bostadsproduktion bildat ett gemensamägt bolag, SMT Malmö Partner Holding AB, för att utveckla området där Jägersro travbana finns idag. Målet är att skapa en ny stadsdel med 4000 – 5000 nya bostäder. SMT Malmö Partner Holding äger i sin tur SMT Malmö Exploatering.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived