+
Prisma, Oceanhamnen, Helsingborg. Bild: Wihlborgs Fastigheter
 • Techbolag flyttar till Prisma

  PUBLICERAD 2019-06-12 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-12 10:56

  Wihlborgs har tecknat hyresavtal med tech-hubben Hetch i fastighetsprojektet Prisma, i Oceanhamnen i Helsingborg. Avtalet avser totalt 1900 kvadratmeter, med option på att hyra ytterligare 1800 kvadratmeter.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Min vision är att Hetch ska bidra till att göra Helsingborg till den ledande techstaden i Sverige. Jag är också övertygad om vår framgång ligger i att Hetch inte bara attraherar startupbolag utan också etablerade bolag som kan placera innovationsteam här, säger David Nilsson Sträng, grundare av Hetch.

  Inflyttning sker vid färdigställandet av Prisma i slutet av 2020. Innan dess kommer Hetch hyra 500 kvadrameter i Wihlborgs fastighet på Järnvägsgatan, med inflyttning i augusti 2019.

  – Helsingborg har länge haft fokus på digitalisering och Hetch bidrar till att stärka detta fokus ytterligare. Att samla bolag inom samma teknikområden ger stimulans, inspiration och kraft som kan bidra till ytterligare utveckling av företagen, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived