+
pengar sedlar Bild: Riksbanken
 • SPG förvärvar i Norge

  PUBLICERAD 2019-06-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-18 14:19

  Scandinavian Property Group har förvärvat ett markområde på cirka 4,5 hektar i Tangen, i Drammen, Norge. Marken ska utvecklas från industriområde till bostadskvarter. Säljare är Berg Invest AS.

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastigheten omfattar i nuläget befintliga byggnader på runt 13 000 kvadratmeter som är uthyrda för industriverksamhet och kontor. När arbetet med detaljplanen pågår kommer befintlig verksamhet att bedrivas.

  – Under de senaste tio åren har Drammenområdet genomgått en stor utveckling. I dagsläget pågår planläggning av flera stora utbyggnadsprojekt i området och trenden ser ut att fortsätta. Fastigheten i Drammen blir ett spännande tillskott till vår bostadsportfölj, säger Knut Holte,  Managing Partner på SPG, i ett pressmeddelande. 

  Hadrian Eiendom har agerat mäklare i transaktionen. Advokatfirman Selmer agerade juridisk rådgivare åt köparen medan advokatfirman Thommessen var säljarens juridiska rådgivare.
  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived