+
 • Slättö hyr ut till Budbee i Upplands-Bro

  PUBLICERAD 2019-06-03 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-03 14:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  Slättös sjunde fond har, genom sitt dotterbolag Evolv Industrifastigheter, tecknat ett hyresavtal med Budbee i Brunna, Upplands-Bro. Uthyrningen omfattar totalt cirka 4300 kvadratmeter.

  Avtalet avser nyproduktion av en logistikterminal på fastigheten Örnäs 1:24. Inflyttning beräknas ske under sommaren 2020.

  – Slättö har under ett antal år arbetat fokuserat för att bli skickliga inom bostadsaffären och då i synnerhet specialiserade på nyproduktion och förvaltning av hyresrätter. Att addera ytterligare investeringsstrategier är logiskt och ett naturligt steg i vår vidare utveckling, säger Erik Dansbo, investeringschef på Slättö.

  Bakom Evlov Industrifastigheter finns Lars Axelsson och Viktor Tennström. Duon är även delägare i portföljen tillsammans med Slättö.

  – Jag har känt Lars och Viktor under ett antal år och i stigande grad varit imponerad av deras driv, skicklighet och inställning till affären. Jag är glad att ha möjligheten att arbeta och investera tillsammans med dem, säger Johan Karlsson, vd på Slättö.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived