+
Fastigheten Stampen 13:30. Bild: Skandia Fastigheter
 • Skandia säljer i Göteborg

  PUBLICERAD 2019-06-04 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-04 15:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skandia Fastigheter säljer bostadsfastigheten Stampen 13:30 i centrala Göteborg. Köpare är Sigillet.

  – En viktig strategi i vår verksamhet är att utveckla våra fastigheter så att de blir bättre ur alla perspektiv. Därför fokuserar vi särskilt på blandade områden såsom Backaplan och Frölunda Torg, där vi kan ta större grepp. Det är mot den bakgrunden vi nu väljer att avyttra Stampen 13:30, säger Bo Jansson, fastighetschef för bostäder på Skandia Fastigheter.

  Fastigheten omfattar 4700 kvadratmeter uthyrningsbar yta och inhyser totalt 73 lägenheter samt tre lokaler.

  – Vi är mycket glada och tacksamma för att erhållit möjligheten att förvärva en nyrenoverad och vacker grannfastighet till oss med bra utvecklingsmöjligheter, i ett mycket attraktivt bostadsläge i Göteborg, säger Henrik Nilsson, vd på Sigillet Fastighets AB.

  Tillträde skedde den 3 juni.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. Anton 2019-06-04

   Här har det nog smugit sig in ett litet tryckfel :) “Skanska Fastigheter säljer bostadsfastigheten”

   Reply

   • Ajda Dzambic 2019-06-04

    Hej Anton! Tack för din kommentar. Det är nu åtgärdat!

    Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Bostadsbyggandet minskar

  Bostäder Bostadsbyggandet i landet fortsätter att minska både i år och nästa år enligt en ny rapport från Boverket. Störst tillbakagång sker i Stockholm.

 • Tungviktare bakom ny samhällsfastighetssatsning

  Fastighetsmarknad Sehlhall Fastigheter, ett nybildat fastighetsbolag under ledning av vd:n och medgrundaren Dan T. Sehlberg samt styrelseordföranden Anders Borg, satsar stort inom samhällsfastigheter eller social infrastruktur som man väljer att kalla det. Bakom bolaget står även ett gäng kända näringslivsprofiler med Carl-Henric Svanberg i spetsen.

 • Rekryteringen kom av sig – CFO:n tog annat jobb

  Rekrytering Nyligen gick Atella Fastigheter ut med att man rekryterat Jonathan Bexelius till posten som CFO och till koncernledningen. På måndagen meddelade sedan bolaget att rekryteringen inte skulle bli av då Bexelius tagit ett annat jobb och att nuvarande CFO Emelie Gentele skulle bli kvar tills vidare.

 • ANNONS
 • Dags för beslut om nytt landmärke i Malmö

  Bostäder - Syd På onsdagen ges besked om Wihlborgs och JM:s planer på ett nytt höghus vid Dockplatsen i Västra hamnen i Malmö.

 • ANNONS
 • YIT om finska utspelet: “Politisk jargong”

  Internationellt På tisdagen presenterade Finlands nya regering sin första tilläggsbudget, där man prioriterar billiga bostäder och utveckling av järnvägsbanan. Men YIT, Finlands största byggbolag, tror inte att kommunerna ger grönt ljus.

 • Pandox miljardköper i Tyskland

  Transaktioner Pandox har tecknat avtal om förvärv av tre hotellfastigheter i Tyskland. Transaktionsvärdet uppgår till cirka 103 miljoner euro, motsvarande drygt 1 miljard kronor. Säljare är HR Group.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived