+
Davor Sinik lämnar en tjänst som regionchef för Speciella projekt på Serneke och blir ny vd på Skeppsholmen. Foto: Skeppsholmen
 • Serneke-chef ny vd på Skeppsviken

  PUBLICERAD 2019-06-11 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-06-11 15:46

  Skeppsviken Bygg i Göteborg har rekryterat Davor Sinik som ny vd. Han kommer närmast som en tjänst som regionchef för Speciella projekt på Serneke. Han har de senaste nio åren suttit i Sernekes ledningsgrupp.

  Textstorlek

  Dela med andra

  – Efter ett grundligt rekryteringsarbete är vi mycket nöjda med att kunna presentera ett rutinerat tillskott som innebär betydande kraft i bolagets vidare marknadsarbete och organisationsbygge. Vi ser verkligen fram emot att följa utvecklingen framöver, säger Skeppsvikens huvudägare, Martin och Eric Larsson i ett gemensamt uttalande.

  Tillträder mitt i sommaren
  Davor Sinik tillträder sin tjänst den 1 juli

  – Jag tilltalas av det genuina engagemanget, handlingskraften och långsiktigheten hos Skeppsviken. Dessutom ser jag fram emot att tillsammans med mina medarbetare göra Skeppsviken till en självklar, långsiktig och stark aktör på byggmarknaden i Storgöteborg, säger han i ett pressmeddelande.

  Anders Siljevall

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived