+
Foto: Dreamstime.
 • Rekryteringen kom av sig – CFO:n tog annat jobb

  PUBLICERAD 2019-06-19 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-06-19 11:34

  Nyligen gick Atella Fastigheter ut med att man rekryterat Jonathan Bexelius till posten som CFO och till koncernledningen. På måndagen meddelade sedan bolaget att rekryteringen inte skulle bli av då Bexelius tagit ett annat jobb och att nuvarande CFO Emelie Gentele skulle bli kvar tills vidare.

  Textstorlek

  Dela med andra

  ”Jonathan skrev anställningsavtal med Atella och i samband med detta valde vi att pressmeddela. Kort efter detta fick Jonathan ett annat erbjudande från Mangold och valde då att säga upp sig från Atella.

  Vår nuvarande CFO Emelie Gentele kommer att arbete kvar på Atella tills hennes ersättare är på plats. Emelie gör ett jättebra jobb och vi känner ingen stress över att hitta en ersättare utan viktigast för oss är att hitta rätt person som passar in i bolaget. Till dess är Emelie kvar”, säger vd Lucas Lihnell i en skriftlig kommentar till Fastighetsnytt.

  Redaktionen

  1 kommentarer

  1. Jakob 2019-06-24

   Jonathan verkar ju vara en kille man kan luta sig mot när det blåser, grattis Mangold…!

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived