+
 • Postnord tillbaka i Tomteboda

  PUBLICERAD 2019-06-17 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-06-17 13:18

  Efter att ha lämnat Tomteboda år 2014 har nu delar av Postnords verksamheter valt att flytta tillbaka.

  Textstorlek

  Dela med andra

  PostNords 10-åriga avtal omfattar ungefär 2 000 kvadratmeter. Byggnaden som uppfördes 1983 på uppdrag av dåvarande Postverket ägs av Blackstone och Areim, medan Obligo Real Estate är ansvarig för förvaltningen. Första inflyttningen skedde i maj i år varefter verksamheten i Tomteboda utökas ytterligare med en ny samordnad funktion i juni.

  – Lokalerna i Tomteboda lämpar sig väl för vår verksamhet och till exempel lastkajen blir ett lyft jämfört med tidigare. Till att börja med flyttar två brevbärarkontor ihop i lokalerna och senare ansluter pakethanteringen. Det ska bli roligt att vara tillbaka på klassisk ”postmark”, kommenterar Håkan Molander, distributionsområdeschef PostNord i Solna, i ett pressmeddelande.

  Sedan tidigare har Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap (MSB), Storstockholm Lokaltrafik (SL) samt Thorengruppen med flera skolprogram tecknat avtal för inflyttning i fastigheten.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived