+
 • Persson tar över efter Sten

  PUBLICERAD 2019-06-07 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2019-06-07 13:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  Thomas Persson  har valts in i Bonnier Fastigheters styrelse. Han efterträder Lennart Sten som avböjt omval.

  Thomas Persson rekryterades 1995 till Catella Corporate Finance där han blev kvar i 18 år i olika roller som projektledare, vd och senior Partner. Därefter rekryterades han till Cushman & Wakefield som International Partner där han arbetade under åren 2015-2018. Sedan 2018 arbetar Persson som chef Affärsgenerering och Chef region öst på Magnolia Bostad. Persson tillträder Bonnier Fastigheters styrelse i juni och ersätter Lennart Sten som accepterat andra uppdrag och därför på grund av tidsskäl avböjt omval.

  – Vi tackar Lennart Sten för en värdefull insats i styrelsen och välkomnar Thomas Persson. Thomas har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och ett stort kontaktnät både i Sverige och internationellt. Thomas, tillsammans med Ingalill Berglund och Jens Engwall, representerar mycket värdefullt kunnande om fastighetsbranschen, säger Erik Haegerstrand, i ett pressmeddelande.

  Styrelsen består nu, utöver Thomas Persson, av Carl-Johan Bonnier, Pontus Bonnier, Jens Engwall, Ingalill Berglund och styrelsens ordförande Erik Haegerstrand.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived