+
Adam Kostyál, chef för den europeiska noteringsverksamheten.
 • Nasdaq: Fortsatt bra tryck i noteringsverksamheten

  PUBLICERAD 2019-06-07 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2019-06-07 16:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  Tidigare i veckan gjorde John Mattson entré på börsen. Det blev en succéartad debut för det anrika bostadsbolaget som visar att marknaden, trots ett alltmer volatilt börsklimat och en skakig bostadsmarknad, fortfarande har en aptit för bostadsbolag av god kvalitet. Aktiens öppningskurs var 11 procent över teckningskursen och när börsen stängde för dagen hade den stigit med ytterligare 2 procent givet öppningskursen.

  Vid klockringningsceremonin träffade Fastighetsnytt börsens chef för den europeiska noteringsverksamheten, Adam Kostyál, som säger att även om noteringstrycket har fallit något så har man alltjämt ett relativt bra tryck.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived