+
Martin Willén, ny kommundirektör i Kristinehamns kommun.
 • Martin Willén till Kristinehamns kommun

  PUBLICERAD 2019-06-11 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-11 14:59

  Textstorlek

  Dela med andra

  Martin Willén blir ny kommundirektör i Kristinehamns kommun. Han tillträder sin nya roll i mitten av september.

  – Att få jobbet som kommundirektör i Kristinehamn känns både kittlande och utmanande – precis som det ska kännas att få ett nytt spännande uppdrag, säger Martin Willén.

  Martin kommer senast från rollen som kommundirektör i Lekebergs kommun och har dessförinnan varit biträdande stadsbyggnadschef i Örebro.

  – Vi fick in drygt 30 ansökningar och det fanns många bra kandidater. Vi enades slutligen om Martin Willén som jag tror kommer att vara ett bra val för hela Kristinehamn, säger Marie Oudin, kommunstyrelsens ordförande.

  Dessutom rekryteras Annette Borneland till ny ekonomichef med tillträde i början av september. Hon kommer närmast från tjänsten som ekonomichef på Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Bostadsbyggandet minskar

  Bostäder Bostadsbyggandet i landet fortsätter att minska både i år och nästa år enligt en ny rapport från Boverket. Störst tillbakagång sker i Stockholm.

 • Tungviktare bakom ny samhällsfastighetssatsning

  Fastighetsmarknad Sehlhall Fastigheter, ett nybildat fastighetsbolag under ledning av vd:n och medgrundaren Dan T. Sehlberg samt styrelseordföranden Anders Borg, satsar stort inom samhällsfastigheter eller social infrastruktur som man väljer att kalla det. Bakom bolaget står även ett gäng kända näringslivsprofiler med Carl-Henric Svanberg i spetsen.

 • Rekryteringen kom av sig – CFO:n tog annat jobb

  Rekrytering Nyligen gick Atella Fastigheter ut med att man rekryterat Jonathan Bexelius till posten som CFO och till koncernledningen. På måndagen meddelade sedan bolaget att rekryteringen inte skulle bli av då Bexelius tagit ett annat jobb och att nuvarande CFO Emelie Gentele skulle bli kvar tills vidare.

 • ANNONS
 • Dags för beslut om nytt landmärke i Malmö

  Bostäder - Syd På onsdagen ges besked om Wihlborgs och JM:s planer på ett nytt höghus vid Dockplatsen i Västra hamnen i Malmö.

 • ANNONS
 • YIT om finska utspelet: “Politisk jargong”

  Internationellt På tisdagen presenterade Finlands nya regering sin första tilläggsbudget, där man prioriterar billiga bostäder och utveckling av järnvägsbanan. Men YIT, Finlands största byggbolag, tror inte att kommunerna ger grönt ljus.

 • Pandox miljardköper i Tyskland

  Transaktioner Pandox har tecknat avtal om förvärv av tre hotellfastigheter i Tyskland. Transaktionsvärdet uppgår till cirka 103 miljoner euro, motsvarande drygt 1 miljard kronor. Säljare är HR Group.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived