+
Peter Svensson blir ny vd på bostadsbolaget Einar Mattsson. Han kommer närmast från vd-posten på Peab Bostadsutveckling.
 • Lämnar Peab – blir vd inom Einar Mattsson

  PUBLICERAD 2019-06-10 AV Andreas Jennische
  UPPDATERAD: 2019-06-10 13:06

  Textstorlek

  Dela med andra

  Peter Svensson blir ny vd för Einar Mattsson Projekt i början av september. Han kommer närmast från vd-posten på Peab Bostadsutveckling och har dessförinnan arbetat på såväl NCC som Skanska och Bjerkings.

  – Peter Svensson är en av de mest erfarna på svensk bostadsmarknad och vi glada över att han nu ansluter till Einar Mattsson. Hans ledaregenskaper och tekniska bakgrund är värdefulla nu när konkurrensen driver fram höjda kvalitetskrav och minskade produktionskostnader, säger Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränkm i ett pressmeddelande.

  Läs mer: Rekryterades till Peab Bostadsutveckling 2015

  Peter Svensson efterträder Barbro Frisch som arbetar som tillförordnad vd sedan årsskiftet.

  – I den förändrade marknadssituation som råder på svensk bostadsmarknad är Einar Mattsson Projekt AB väl positionerat. Jag ser fram emot att stärka bolagets utveckling därifrån med det långsiktiga perspektiv som kännetecknar Einar Mattssons verksamhet, säger den tillträdande vd:n i en kommentar.

  Anders Siljevall

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived