+
Bild: Humlegården/Tham & Videgård Arkitekter/Carbonwhite.
 • Fullt uthyrt för Humlegården i Solna

  PUBLICERAD 2019-06-04 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2019-06-04 13:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  Humlegårdens pågående projekt Grow i Solna, norr om Stockholm, är nu fullt uthyrt. Projektet beräknas stå färdigt efter sommaren.

  Totalt omfattar fastigheten 25 000 kvadratmeter. I och med en uthyrning på drygt 300 kvadratmeter till mjukvaruföretaget Qlik är fastigheten fullt uthyrd. Det mesta av fastigheten kommer i övrigt att fyllas upp av Arbetsförmedlingens nya huvudkontor.

  – Responsen i samband med uthyrningen av Grow har varit mycket positiv och bland de kommande etableringarna finns verksamheter som lämnar lägen i Norrort och innerstaden till förmån för Solna strand. Nu ligger vi i startgroparna för att påbörja ett nytt kontorsprojekt om 70 000 kvadratmeter i området, vilket blir nästa steg i utvecklingen av kvarteret, säger Maria Lidström, stadsutvecklingschef på Humlegården.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived