+
Claes Hielte, Staffan Dahlén, Annie Lilja och Johan Östberg stärker upp teamet på Cushman & Wakefield.
 • Cushman & Wakefield rekryterar fyra

  PUBLICERAD 2019-06-12 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2019-06-11 16:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Cushman & Wakefield förstärker inom Valuation & Advisory och rekryterar fyra nya medarbetare i Stockholm. Rollerna som tillsätts är två Senior Valuers, en Associate och en analytiker.

  – Vi upplever ett starkt intresse för initierade analyser och strategisk rådgivning kopplat till våra värderingstjänster. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield.

  Claes Hielte rekryteras som Associate. Han kommer närmast från rollen som Director på JLL och har tidigare erfarenhet från bland annat Torkel Öste Fastighetskonsulter. Cleas tillträder sin nya tjänst den 17 juni.

  Staffan Dahlén är ny Senior Valuer på bolaget. Han påbörjade sin anställning i Göteborg men kommer från och med oktober att arbeta på kontoret i Stockholm. Staffan kommer senast från Saviils där han varit Associate Director.

  Även Annie Lilja rekryteras i rollen som Senior Valuer. Hon kommer senast från Swedavia där hon senast ansvarat för kapitalanalys. Annie tillträder i September.

  Johan Östberg har anställts som analytiker. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Svefa och Lantmäteriet.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Bostadsbyggandet minskar

  Bostäder Bostadsbyggandet i landet fortsätter att minska både i år och nästa år enligt en ny rapport från Boverket. Störst tillbakagång sker i Stockholm.

 • Tungviktare bakom ny samhällsfastighetssatsning

  Fastighetsmarknad Sehlhall Fastigheter, ett nybildat fastighetsbolag under ledning av vd:n och medgrundaren Dan T. Sehlberg samt styrelseordföranden Anders Borg, satsar stort inom samhällsfastigheter eller social infrastruktur som man väljer att kalla det. Bakom bolaget står även ett gäng kända näringslivsprofiler med Carl-Henric Svanberg i spetsen.

 • Rekryteringen kom av sig – CFO:n tog annat jobb

  Rekrytering Nyligen gick Atella Fastigheter ut med att man rekryterat Jonathan Bexelius till posten som CFO och till koncernledningen. På måndagen meddelade sedan bolaget att rekryteringen inte skulle bli av då Bexelius tagit ett annat jobb och att nuvarande CFO Emelie Gentele skulle bli kvar tills vidare.

 • ANNONS
 • Dags för beslut om nytt landmärke i Malmö

  Bostäder - Syd På onsdagen ges besked om Wihlborgs och JM:s planer på ett nytt höghus vid Dockplatsen i Västra hamnen i Malmö.

 • ANNONS
 • YIT om finska utspelet: “Politisk jargong”

  Internationellt På tisdagen presenterade Finlands nya regering sin första tilläggsbudget, där man prioriterar billiga bostäder och utveckling av järnvägsbanan. Men YIT, Finlands största byggbolag, tror inte att kommunerna ger grönt ljus.

 • Pandox miljardköper i Tyskland

  Transaktioner Pandox har tecknat avtal om förvärv av tre hotellfastigheter i Tyskland. Transaktionsvärdet uppgår till cirka 103 miljoner euro, motsvarande drygt 1 miljard kronor. Säljare är HR Group.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived